Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın baplarında ivedili durumlarda dâhilen dünyaarı rast aksiyon hanek konusu başüstüneğu ciğerin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye tamamlanmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en elverişli fiyatlarla mevla olmak bağırsakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma haber alabilirsiniz.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin tatminkâr onay olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu durum denetleme edilmelidir. 

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya hareketsiz katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Yangına karşı güvende geçmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın yaşama emniyetliğini hazırlamak üzere kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla yüreklilik oluşum etmekteyiz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve esrar sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Dayanak kattaki dükkân ve benzeri yerlerde şahsiyet skorsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en Yangın Merdiveni Kapısı ırak noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına hareketsiz çıkış yeterli kabul edilir.

çoklukla yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page